SPILUDVIKLING

 

Selv om vi i Game InVentorS har størst fokus på udvikling af egne spilkoncepter, så udfører vi indimellem også forskellige typer udviklingsopgaver for eksterne samarbejdspartnere og kunder, der ønsker at udvikle spil i samarbejde med en professionel spiludvikler på konsulentbasis.

FAKTA

Game InVentorS har siden

2005 arbejdet med udvikling

af spilkoncepter
på et professionelt plan.

Game InVentorS har udviklet

små og store løsninger
til virksomheder i
både ind- og udland.

Game InVentorS har fungeret i rollen som fødselshjælper for andre spiludviklere.

Game InVentorS kan
håndtere alle elementer
fra udvikling af koncepter
til distribution af spil.

 

Vi har med tiden oparbejdet en stor erfaring i løse opgaver og opfylde specifikke behov hos vores kunder og har i mere end 10 år beskæftiget os med konceptudvikling af spil til flere forskellige platforme og til vidt forskellige formål.

Vi tilbyder som hovedregel helhedsløsninger, hvor vi kan håndtere hele opgaven fra udvikling af spilkoncepter til produktion og endelig distribution af færdige spil, men vi kan naturligvis også hjælpe på netop de enkelte områder, hvor det er mest nødvendigt.  

 

Det er vores erfaring, at flere og flere virksomheder benytter leg og spil i deres markedsføring eller internt i virksomheden, som vigtige arbejdsredskaber. Årsagen til dette er givetvis, at spil generelt er gode til at forankre værdier og budskaber.

Og så kan deltagerne endda hygge sig og konkurrere med hinanden samtidig - alle er glade!

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected] 

Indhold er på vej...