More or less

Hvilken side vælger du?

på den rigtige side

 

Hvilken side vælger du? 

Det er et ret afgørende spørgsmål i More or Less, som er et helt anderledes selskabsspil, der har quiz som omdrejningspunkt. 

 

Alligevel er More or Less slet ikke som andre quizspil. I More or Less er spørgsmålene nemlig ret atypiske og langt de fleste af dem, er delvist eller komplet umulige at kende det præcise svar på. Og så er det jo, at man må gætte eller prøve at tænke sig frem til et svar, der ligger nogenlunde i nærheden af det korrekte svar. 

 

Men det kræver mere, end bare at svare "tættest på" det korrekte svar. Inden hvert spørgmål afgøres det nemlig, om svarene over eller under det korrekte svar skal tælle med. Så det handler både om at være tæt på, men så sandelig også om, at være på den rigtige side af det korrekte svar.

Kringlede spørgsmål

 

   Alder 15+ år
   Antal spillere 2+ spillere
   Spilletid 15-45 min

Her er nogle eksempler på de kringlede spørgmål i More or Less.

 

 - Hvor mange centimeter måler det originale Leonardo Da Vinci-maleri "Mona Lisa" i højden?

- Hvor mange uger går der, før et nyfødt barn begynder at udvikle fingeraftryk? 

- Hvor mange mål scorede Preben Elkjær for det danske fodboldlandshold?

 

Som det fremgår er opgaverne vidt forskellige. Men måske kan du komme tæt på og vælge den rigtige side? 

ANMELDELSER

 

"Det er i grunden en utrolig enkel spilmekanik, men i praksis fungerer den sublimt, fordi den ikke er helt så ekskluderende som sædvanlige quizspil, hvor man enten kender svaret eller ikke. For ‘More or Less’ tvinger holdene til at tale sammen, og de diskussioner er i sig selv utroligt givende."

Politiken

"Det er let at gå til, men alligevel solid underholdning. Hvis altså dit konkurrencegen kan leve med, at du næppe har det korrekte svar, og at lige ved og næsten faktisk er nok til at give point."

 

Fyens Stiftstidende

 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected]