KLAPS
Spil dine kort klogt!

PAS på eller du får klaps

 

Klaps er et drillende kortspil, der kombinerer flere elementer fra andre kendte kortspil.

 

Deltagerne får hver 10 kort fra start. Det handler nu om at komme af med disse kort ved hele tiden at stikke det, der ligger ude i bunken eller alternativt rydde bunken eller spille et såkaldt "actionkort", der kan ændre spillets gang. Kan eller vil man ikke spille kort ud, så må man trække et kort fra bunken og turen går videre.

 

Spillet er hurtigt, drilsk og vanedannende og så har det den fordel, at alt pludselig kan vendes på hovedet, lige når man troede, man var ved at vinde runden. Det handler i hver runde om at komme hurtigst muligt af med sine kort på hånden og deltagerne får point efter deres evne til at blive først færdig.

 

Spillet spilles i et antal runder, hvor deltagerne dyster om point. Spillet kan spilles i et antal runder eller til et antal point - alt efter, hvor meget tid, der er til rådighed.

 

 

   Alder 7+ år
   Antal spillere 2-4 spillere
   Spilletid 15-30 min

 

 

 

ANMELDELSER

 

"Det kræver både kløgt, held og lys i glødepæren og ikke mindst glødepæren bliver udfordret for både børn og voksne, fordi nogle kort pludselig kan vise sig at være langt mere værdifude end først antaget, efterhånden som spillet udvikler sig."

Fyens Stiftstidende

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected] 

Indhold er på vej...