PIXO

Kamp til stregen

Et ikke helt traditionelt brætspil

 

PIXO er noget helt andet, end de traditionelle tegnespil. I PIXO skal du ganske vist tegne og gætte lige som i andre tegnespil, men den helt store pointe i PIXO er, at deltagerne gemmer deres tegninger i små bokse, som så åbnes efterhånden. Det giver let en masse grin og sjov, når deltagerne ofte kun kan se en lille bid af det, de skal gætte.

Desuden har PIXO nogle indbyggede taktiske muligheder, som deltagerne kan benytte. Blandt andet har man mulighed for, at blokere vejen for de andre deltagere, så de må tage en omvej. Det er helt op til den enkelte, hvilken taktik, der skal anvendes.    

Åbn og luk lågerne

 

   Alder 12+ år
   Antal spillere 3-6 spillere
   Spilletid 45-60 min

Det er som regel helt almindelige hverdagsting, man skal tegne i PIXO. Men det kan også være vanskeligt nok...

 

Når tegningen er færdig, bliver den placeret i deltagerens boks og de fire låger lukkes. Herefter kan deltagerne åbne og lukke lågerne, som spillet skrider frem og der kan både være point til den der gætter og den der har tegnet. 

Spillet udvikler sig ofte til en jævnbyrdig og hæsblæsende taktisk kamp, der aldrig bliver kedelig, fordi alle deltagerne hele tiden er i spil og kan være med. 

ANMELDELSER

 

"Dette års bedste brætspil for hele familien er tegnespillet Pixo. Søndagsavisens testfamilier er ikke i tvivl...

Søndagsavisen

"I en sublim stram og minimalistisk grafisk stil er "PIXO" et spil der fordrer tegne-færdigheder - og mangel på samme."

 

Politiken

"Pixo er - selvom det ved første øjekast måske ser lidt småkedeligt ud - faktisk hylende morsomt. Det er allerede på vej til at blive familiens ny yndlingsspil."

Nordjyske

 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected]