KONSENSUS

Kan vi tænke ens?

sæt dig ind i de andres tankegang

 

KONSENSUS er en helt ny og anderledes måde, at spille brætspil på.

Spillet er fantasifuldt og nytænkende og handler primært om, at sætte sig ind i andres tankegang og svare det samme som dem. Spillets deltagere bliver stillet over for en stribe opgaver, der kan virke nemme, men hurtigt bliver svære, fordi deltagernes hjerner påvirkes

af visuelle indtryk, følelser og fantasi.

 

Hver opgave kombineres nemlig med en association og så handler det ellers om, at gøre sig de rigtige tanker og finde ud af, hvordan flertallet løser opgaven.

 

to spil bliver aldrig ens

 

   Alder 15+ år
   Antal spillere 3-6 spillere
   Spilletid 45-60 min

Spillepladen i KONSENSUS bygges fra start op af 16 felter, som deltagerne selv vælger ud. Det er med til at sikre, at to spil aldrig nogensinde bliver ens og at hvert spil bliver en unik oplevelse. Der er også mulighed for at udskifte spillepladens felter undervejs. Det kan deltagerne gøre ud fra taktiske betragtninger eller for variationens skyld.

  

Nogle af felterne er rene associationsfelter, som skal kombines med løsning af en opgave, mens andre felter giver mulighed for at ændre spillets gang og eksempelvis udfordre en af de andre deltagere i en duel om ekstra point. Én ting er sikker: Der er masser af udfordringer til fantasien undervejs.

ANMELDELSER

 

"Hov. Det kan stadig lade sig gøre at udvikle nye geniale koncepter midt i den uendelige strøm af ensartede spørgsmålsspil."

 

Jyllands-Posten

"KONSENSUS egner sig fortrinligt til både en regnvejrs-eftermiddag med de større børn eller som fællesunderholdning efter en god middag med venner eller familie. Materialernes lækre kvalitet gør desuden, at det næsten er svært at holde fingrene fra, når man først er kommet i gang."

 

Fyens Stiftstidende

"Alle er i gang hele tiden, og man bliver konstant udfordret på sin situations-fornemmelse og basale menneskekendskab. Og hvor mange spil kan prale af det?

 

Politiken

 

 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected]