SKÆG & SKØRE BRILLER

ET helt klassisk familiespil - og lidt til...

GRIN OG HYGGE


I dette skægge og skøre familiespil kan der være 3 til 8 spillere i alderen 8-100 år. Spillerne bevæger sine brikker fra ”START” på den ene side af brillen på spillepladen til ”MÅL” på den anden side. Den der først når "Mål" feltet har naturligvis vundet.

 

Selvom sejr er en vigtig del af spillet, er det endnu vigtigere, at have det sjovt med venner og familie.

 

SKÆG & SKØRE BRILLER er sjovt for både børn og voksne og chancen for at vinde er lige stor, hvad enten du er stor eller lille, ung eller gammel.

 

Spillet udfordrer både dine kreative, skøre, modige og intellektuelle færdigheder, så der garanteres masser af grin og sjove stunder.

 

 

 

 

 

 

 

   Alder 8+ år
   Antal spillere 3-8 spillere
   Spilletid 30-45 min

 

 

 

"Det er befriende at spille et brætspil, der går efter at være inkluderende, nemt og festligt, og hvor fokus ligger på socialt samvær, smil og grin spillerne imellem end på stringente spilleregler, svære vidensspørgsmål og nøje optalte point."

Politiken

"Quiz-spil handler oftest alene om rå paratviden, men danske Skæg & Skøre Briller gør stemningen omkring bordet til det vigtigste, og særligt at børn og voksne kan dyste i forskellige sværhedsgrader. Spillets stærke variation i udfordringer og fokus på selskabsleg gør det til et socialt inddragende selskabsspil for hele familien."

Guldbrikkens Jury

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 info@gameinventors.dk